Några rader om mig
Jag heter Sten Sture Skaldeman och har ätit mig fri från sjukdom och övervikt. Det har jag gjort med en metod som jag har uppfunnit själv och det har varit en trevlig och smaklig resa. Jag har inte varit hungrig på ett dussin år, och jag mår alldeles utmärkt väl. Jag har nyss fyllt 70, men känner mig som om jag vore 35. Naturlig kost ger naturlig hälsa!
Nu har jag flyttat till ett litet soldattorp i Hölö, där jag ska tillbringa mina sista dagar. Jag ska skriva böcker, ge ut en tidning (LCHF-magasinet), plocka svamp, fiska, svara på mail och delta i kostdebatten. Dessutom ska jag satsa på att sprida våra kostidéer utanför Norden. Sverige och Norge ser jag som vunnen terräng, och här finns det många duktiga som för budskapet vidare.
Jag räknar med att vi kan bli ett välkänt kostalternativ i England och Tyskland på 5-10 år. USA, med sin omotiverade rädsla för animaliskt fett, är svårare att erövra. Vi får nog ge den processen tio år till. Men eftersom vi har verkligheten på vår sida måste vi vinna. Jag är bara 70 år idag och det betyder att kommer jag att hinna se hela denna kostrevolution innan jag lägger ner gaffeln och pennan.
Det känns ganska tillfredsställande, med tanke på att jag för ett dussin år sedan vägde 60-70 kg mer än nu och var nära döden. Jag kunde inte ens gå fram och tillbaka till brevlådan utan att vila ett par minuter på vägen. Nu är jag lika stark och uthållig som en ung man och jag kan själv välja om jag vill leva i tio eller 30 år till. Min målsättning är att hålla på så länge det är kul.
Av en ren slump hittade jag lösningen. Jag upptäckte att vi har en naturlig viktreglering, precis som alla andra däggdjur. Det är ingen märklig upptäckt, men jag tycks vara ensam om den!
Naturlig viktreglering ser inte alls ut som läkare och dietister tror. Den har ingenting med kalorier eller motion att göra. Det handlar om att äta som vi är avsedda att äta och låta naturen ta hand om resten. Därför heter min första viktminskningsbok: "Ät dig ner i vikt". Sedan dess har jag skrivit ett halvdussin böcker till. Läs mer om hur du äter dig till hälsa under fliken: Mina böcker!
Sist men inte minst har jag tillsammans med två kollegor sjösatt en ny tidning: LCHF-magasinet. Det är Sveriges enda tidning för LCHF/GI-Noll! och med hjälp av den kan du lära dig att äta dig till hälsa. Tidningen kompletterar alltså mina böcker.
Självklart ska du prenumerera på LCHF-magasinet. Tidningen är fylld med praktisk och lättillgänglig information för den som valt att äta den kost människan är avsedd att äta. Klicka här så kan du direkt teckna en prenumeration på LCHF-magasinet.